Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru www.roora.ro o puteti face online, telefonic sau prin email.
Comanda online - Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid cu Deschidere la livrare sau Transport prin curier rapid metoda clasica)
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. Pentru a lansa o comanda pe www.roora.ro nu este necesar sa va creeati un cont dar va recomandam acest lucru. Completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizati frecvent.Dupa logare/inregistrare verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa va fie expediata comanda.Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul "Finalizeaza comanda".Gata! Comanda dumneavoastra a fost transmisa si in cel mai scurt timp veti primi un mail de confirmare. Acest mail se trimite automat si va confirma faptul ca s-a inregistrat comanda dumneavoastra. In cazul in care nu primiti acest e-mail, va rugam sa ne contactati.Comanda lansata de dumneavoastra devine valabila din momentul acceptarii ei de catre noi.Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzi daca incercam contactarea dumneavoastra pentru confirmare si nu reusim acest lucru.Desi majoritatea produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta